Mijn aanbod

Ik bied individuele gesprekken in een korter of langer durend traject. Dit is afhankelijk van jouw vraag, wensen en situatie. Alles wat van invloed is op jouw eetgedrag of gewicht kan aan bod komen. Dit kan op fysiek, mentaal, emotioneel en/ of spiritueel gebied zijn.  Ik werk vanuit een positieve insteek met veel aandacht voor jou als mens en je persoonlijke situatie. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn intuïtie, waardoor elk gesprek weer anders en nieuw is.

Je krijgt oefeningen en handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Deze kunnen gaan over bewust worden van wat je eet, of wat je denkt en voelt rond eten. Soms doen we een ontspanningsoefening of een visualisatie. Daarnaast vraag ik wat je eet en geef tips & trics. Ik adviseer geen dieetmethodes om snel af te vallen. Wel heb ik een voorliefde voor onbewerkte, duurzame voeding en het verminderen geraffineerde suiker.

Je kunt kiezen uit 3 voordelige pakketten. Overleg gerust even met mij welk pakket het beste aansluit bij jouw vraag en doelen. Natuurlijk is ook nog altijd mogelijk 1 of meer losse consulten te boeken mocht je dat prettiger vinden.

Pakket Lite

Dit pakket bestaat uit 3 gesprekken: de intake t.w.v. 96 euro en 2 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 177 euro i.p.v. 192 euro. Te besteden in maximaal 4 maanden.

Na afloop van deze 3 consulten heb je een dieper inzicht in jouw knelpunten en weet je welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken. Je krijgt verschillende tips&trics om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Pakket Pro

Dit pakket bestaat uit 6 gesprekken, de intake t.w.v. 96 euro en 5 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 297 euro i.p.v. 336 euro. Te besteden in maximaal 8 maanden.

Na afloop van deze 6 consulten heb je je eerste doelen bereikt en ben je een heel eind op weg om blijvende resultaten te boeken. Het voordeel van deze langere begeleiding is dat je onderweg verschillende levensgebeurtenissen en omstandigheden zult tegenkomen, waardoor hier op een nieuwe manier mee om kunt leren gaan.

Pakket VIP

Dit pakket bestaat uit 9 gesprekken: de intake t.w.v. 96 euro en 8 vervolggesprekken á 48 euro, met korting is de investering 417 euro i.p.v. 480 euro. Te besteden in maximaal 1 jaar.

Na afloop van deze 9 consulten heb je niet alleen veel van je doelen bereikt, ook heb je een hele ontwikkeling doorlopen. Via de ups en downs van het leven heb je geleerd hoe je anders kunt omgaan met eten onder verschillende omstandigheden. Bovendien biedt de langdurige begeleiding de kans om het nieuw geleerde stevig in jezelf te verankeren, waardoor je niet snel zult terugvallen in je oude patronen. Niet alleen heb je verandering en beweging gebracht in je relatie met eten en gewicht, ook heb je ondertussen de nodige zelfkennis en -inzicht opgedaan!

Vervolgpakket

Als je na afloop van je pakket graag nog wat extra ondersteuning wilt, kan je korting krijgen op de vervolggesprekken. De prijs van 3 vervolggesprekken van 45 minuten per gesprek is 127 euro i.p.v. 144 euro. Dit is voor iedereen die al een intake heeft gehad.

Privacy en voorwaarden

De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je persoonsgegevens zullen dus altijd zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Lees meer in de Privacyverklaring AVG.

Op alle pakketten en losse consulten zijn mijn Algemene voorwaarden van toepassing. Als je hier vragen over hebt, laat het gerust weten.